ΩΜΟΣ

Νάρθηκας κατάγματος κάτω τριτημορίου διάφυσης Βραχιονίου από πολυπροπυλένιο 'SARMIENTO'

Κατασκευή από πολυπροπυλένιο χαμηλής πυκνότητας. Εσωτερική επένδυση από αντιαλλεργικό PLASTAZOTE. Αεροφόρες οδοί. Δύο ελαστικοί πλεκτοί επίδεσμοι μήκους 30 κ. Μπορούν να πλυθούν. Δύο αυτοκόλλητοι σταθεροποιητικοί ιμάντες. Ρυθμιζόμενου ύψους τιράντα ανάρτησης άκρας χείρας. Ακτινοδιαπερατός.

Νάρθηκας κατάγματος διάφυσης Βραχιονίου από ημιεύκαμπτο FOAM 'SARMIENTO'

Κατασκευή από πολυστρωματικό ημιεύκαμπτο FOAM υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εσωτερική επένδυση τύπου COOLMAX με αντιμικροβιακή δράση. Εμποδίζει την ανάπτυξη θερμότητας, εφίδρωσης, υγρασίας, κακοσμίας στην πάσχουσα περιοχή με αντιαλλεργική δράση. Ακτινοδιαπερατός. Ελαστικος πλεκτός επίδεσμος που εφαρμόζεται πριν τοποθετηθεί ο νάρθηκας. Μπορεί να πλυθεί. Τρεις αυτοκόλλητοι ρυθμιζόμενοι σταθεροποιητικοί ιμάντες που αυξάνουν την συμπίεση του νάρθηκα.

Νάρθηκας κατάγματος διάφυσης Βραχιονίου από πολυαιθυλένιο 'SARMIENTO'

Κατασκευή από χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο. Εσωτερική επένδυση από αντιαλλεργικό PLASTAZOTE. Ακτινοδιαπερατός. Δύο ελαστικοί πλεκτοί επίδεσμοι που εφαρμόζονται πριν τοποθετηθεί ο νάρθηκας. Μπορούν να πλυθούν. Τρεις αυτοκόλλητοι ρυθμιζόμενοι σταθεροποιητικοί ιμάντες που αυξάνουν την συμπίεση του νάρθηκα. Ρυθμιζόμενου ύψους τιράντα ανάρτησης άκρας χείρας. Ο νάρθηκας διαθέτει ειδική σταθεροποιητική επέκταση στην άρθρωση του ώμου χωρίς όμως να περιορίζει την κινητικότητα των μυών του ώμου και της ωμοπλάτης. Επιτρέπει πλήρως την κινητοποίηση του αγκώνα.

Πλαστικός νάρθηκας Ώμου-Βραχιονίου 'HIGHLAND'

Κατασκευή από πολυαιθυλαίνιο, ελαφρύ, ευπροσάρμοστο. Συνδυαστική κατασκευή δύο τμημάτων, ώμου και βραχιονίου. Εσωτερική επένδυση τύπου COOL-MAX από προσθαφαιρούμενη φόδρα. Τα τμήματα εφαρμόζουν με αυτοκόλλητους ιμάντες και πλαστικές πόρπες.

Νάρθηκας έξω στροφής Ώμου 30 μοιρών απαγωγικής ακινητοποίησης Ώμου 30 μοιρών 'UNISLING'

Κεντρικό τρίγωνο σώμα από υψηλής πυκνότητας αφρολέξ, με εσωτερική επένδυση από ανθεκτικό νάϋλον και βαμβάκι. Ανατομικό κοίλωμα για άριστη εφαρμογή. Τιράντες θώρακος και αυχένος με αυτοκόλλητη εφαρμογή. Διαθέτει ανατομικό μπαλάκι ενσωματωμένο το οποίο προσφέρει ενδυνάμωση της άκρας χειρός.