ΩΜΟΣ

Φάκελος ακινητοποίησης Ώμου-Βραχίονα 'SHOULD FIX OPEN'

Κατασκευή από ύφασμα ναϋλον, αεριζόμενο, αντιαλλεργικό, μη τοξικό, αντιεφιδρωτικό, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τιράντα ανάρτησης που εφαρμόζει με πλαστικό κλείστρο και καθιστά τον φάκελο κοινού μεγέθους. Εγκάρσια φάσα με αυτοκόλλητη εφαρμογή.

Φάκελος ακινητοποιήσης Ώμου-Βραχίονα 'SHOULD FIX'

Κατασκευή από ύφασμα βαμβακερό, αεριζόμενο, αντιαλλεργικό, μη τοξικό, αντιεφιδρωτικό, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Δύο τιράντες ανάρτησης με αυτοκόλλητο που καθιστούν τον φάκελο κοινού μεγέθους. Διαθέτουν αυτοκόλλητα μαξιλαράκια στην περιοχή των κλειδών για μέγιστη άνεση κατά την εφαρμογή. Ελαστική εγκάρσια φάσα αυτοκόλλητης εφαρμογής.

Φάκελος στήριξης Ώμου με στήριξη του αντίχειρα 'PREMIUM'

Κατασκευή από βαμβακερό ύφασμα υψηλής ποιότητας, αντιαλλεργικό, μη τοξικό, αντιεφιδρωτικό, αεριζόμενο. Τιράντα ανάρτησης που εφαρμόζει με μεταλλικές αγκράφες. Αντικαθιστά πλήρως την τριγωνική επίδεση. Διαθέτει υποδοχή για την στήριξη του αντίχειρος.

Φάκελος στήριξης Ώμου με στήριξη του αντίχειρα 'SLING UP'

Κατασκευή από ύφασμα βαμβακερό, αεριζόμενο, αντιαλλεργικό, μη τοξικό, αντιεφιδρωτικό, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τιράντα ανάρτησης που εφαρμόζει με μεταλλική αγκράφα. Αυχενικό μαξιλαράκι από ελαστικό ύφασμα για μέγιστη άνεση. Αντικαθιστά πλήρως την τριγωνική επίδεση.

Δυναμικός Νευρορθοπαιδικός Νάρθηκας Ώμου 'NEUROLUX II'

Κατασκευή από πολυουρεθάνη και απορροφητικό ύφασμα TERRY CLOTH, με δυναμικές αεριζόμενες ίνες, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Όλα τα υλικά είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά, αεριζόμενα, αντιεφιδρωτικά. Διαθέτει SHOULDER CAP από θερμοπλαστικό υλικό. Διαθέτει θωρακικό σταθεροποιητικό αυτοκόλλητο ιμάντα εφαρμογής. Τα τμήματα του εφαρμόζουν με πλαστικούς μηχανισμούς και αυτοκόλλητα. Βελτιώνει και εμποδίζει την ανάπττυξη του άλγους. Προκαλεί αποσυμφόρηση των μυών και των συνδέσμων της άρθρωσης του ώμου μειώνοντας το αίσθημα του βάρους. Ο ώμος, ο βραχίονας,και ο αγκώνας παραμένουν λειτουργικοί. Το άνω άκρο δεν παραμένει πλέον εκκρεμές. Προσφέρει συνεχή και μόνιμη επανεκπαίδευση του άνω άκρου.