ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Aloe Vera Thermo Lotion

Απαλή θερμαντική και περιποιητική λοσιόν. Διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπραϋνει και ανακουφίζει από τον πόνο άμεσα. Για μυϊκούς πόνους, μϋικά πιασίματα και αθλητικές κακώσεις.

Aloe Vera MSM Body Gel

Απαλό gel που απορροφάται άμεσα. Καταπραϋνει τους πόνους στα οστά, τους μύες και τις αρθρώσεις. Ρευματικά, τενοντίτιδα, οστεοαρθρίτιδα κ.α. αλλά και την προληπτική και αναπλαστική δράση του με συστηματική χρήση.

Freedom Plus - Συμπλήρωμα Διατροφής

Το συμπλήρωμα διατροφής FREEDOM PLUS δημιουργήθηκε προς ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων, των χόνδρων και των οστών. Βοηθάει σε περιπτώσεις οστεοπόρωσης, ρευματισμών, κακώσεων αρθρώσεων και αυχενικών προβλημάτων. Με βιταμίνη D, Ε και μαγγάνιο. Χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη.

Colostrum-Η Αρχέγονη Δύναμη των πρώτων ωρών- Pearls

Ουσιαστικά δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ειδικότερα: Ανοσοενισχυτικό σε χημειοθεραπείες, αλλεργίες και αυτοάνοσες ασθένειες. Επιταχύνει την αναδόμηση κατεστραμμένων ιστών. Οξύνει τις εγκεφαλικές λειτουργίες, ενισχύοντας και τη μνήμη. Διασφαλίζει άμεση προστασία από μολύνσεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού, του στομάχου και του εντέρου.

Colostrum – Η Αρχέγονη Δύναμη των πρώτων ωρών- Compact

Για τα προϊόντα που περιέχουν Colostrum η LR χρησιμοποιεί το πρωτόγαλα της αγελάδας, που παράγεται τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα και παρέχει στο νεογέννητο μοσχαράκι όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ουσιαστικά δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ειδικότερα: Ανοσοενισχυτικό σε χημειοθεραπείες, αλλεργίες και αυτοάνοσες ασθένειες. Επιταχύνει την αναδόμηση κατεστραμμένων ιστών. Οξύνει τις εγκεφαλικές λειτουργίες, ενισχύοντας και τη μνήμη. Διασφαλίζει άμεση προστασία από μολύνσεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού, του στομάχου και του εντέρου.