ΚΑΡΠΟΣ

KA.413 ΠΗΧΕΟΚΑΡΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

Ελαστικό πηχεοκάρπιο φορετό. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ : Για πρόληψη κατά την εργασία ή άθληση & ήπιες κακώσεις του καρπού. Διατίθενται σε ζεύγη.

Λειτουργικός νάρθηκας Άκρας Χειρός 'CARPO 41'

Κατασκευασμένος από σκελετό δύο μετάλλων που προσφέρουν ανατομική διαμόρφωση της άκρας χειρός σε θέσεις επιλογής. Εξωτερική επένδυση από ύφασμα με βελούδινη υφή για μέγιστη άνεση, με αντιαλλεργική, αντιεφιδρωτική, μη τοξική δράση. Περιέχει εσωτερικά ίνες αργύρου για μέγιστη υγιεινή κατά την επαφή του νάρθηκα με το δέρμα. Προσφέρει αντιμικροβιακή δράση απομακρύνοντας την κακοσμία και την υγρασία.

Λειτουργικός νάρθηκας Άκρας Χειρός 'DIGITUS'

Κατασκευή από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εξωτερική και εσωτερική επένδυση από ύφασμα τύπου MICROKLIMA υψηλής ποιότητας και αντοχής με αντιαλλεργική, μη τοξική, αντιεφιδρωτική, αεριζόμενη δράση. Τρεις ελαστικοί αυτοκόλλητοι ιμάντες στερέωσης. Διαμόρφωση άκρας χειρός σε θεραπευτική θέση επιλογής.

Νάρθηκας αρθρίτιδος Άκρας Χειρός 'ARTHRITIC'

Κατασκευή από μαλακό αντιαλλεργικό ύφασμα. Εσωτερική εύκαμπτη πλαστική μπανέλλα. Δύο αυτοκόλλητοι ιμάντες που εφαρμόζουν με δύο πλαστικούς μηχανισμούς. Περιορίζει την ωλένια απόκλιση της άκρας χειρός.

Πλαστικός νευρολογικός νάρθηκας Άκρας Χειρός 'SPASTICITY SPLINT'

Κατασκευή από πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τρεις ιμάντες στερέωσης που εφαρμόζουν αυτοκόλλητα. Ο ανατομικός κώνος προσφέρει έλεγχο των μετακαρπίων και του αντίχειρα. Αποφυγή των δυσάρεστων συνεπειών της πτώσης άκρας χειρός σε νευρολογικές παθήσεις.