ΙΣΧΙΟ

Μαξιλάρι απαγωγικής ακινητοποίησης Ισχίων HIP PILLOW

Κατασκευή από ελαστικό FOAM υψηλής πυκνότητας με αντιαλλεργική, αντιεφιδρωτική δράση. Υψηλής ποιότητας και αντοχής, αεριζόμενο, με αντιμικροβιακή δράση που καταπολεμά και απομακρύνει την κακοσμία.

Μηροκνημοποδική προέκταση KAFO του νάρθηκα Ισχίου HIPO

Άκαμπτη μπανέλα αλουμινίου. Σύστημα αυξομείωσης ύψους του νάρθηκα μηριαία και κνημιαία. Συνδέεται με τον νάρθηκα ισχίου HIPO. Πολυκεντρικός μηχανισμός ρύθμισης γόνατος με πλαστικό κλείστρο.

Νάρθηκας Ισχίου ρυθμιζόμενος 'HIPO'

Συνδυαστική κατασκευή: Κατασκευή από σκληρό πολυπροπυλένιο. Προσθαφαιρούμενες αυτοκόλλητες επενδύσεις από ύφασμα αεριζόμενο, αντιεφιδρωτικό, αντιαλλεργικό, μη τοξικό. Εφαρμογή με nylon ιμάντες και πλαστικούς μηχανισμούς. Διαθέτει μηχανισμό για την ρύθμιση του ύψους του πολυκεντρικού μηχανισμού στο ανατομικό κέντρο του ισχίου.

Νάρθηκας Ισχίου ρυθμιζόμενος 'HIPOLITE'

Συνδυαστική κατασκευή: Ελαφρύτερου βάρους από όλους τους νάρθηκες ισχίου. Εξωτερική και εσωτερική επένδυση από δικτυωτό ύφασμα σε μορφή πλέγματος τύπου SILVER FIBER το οποίο είναι αεριζόμενο με αντιαλλεργική, αντιεφιδρωτική, αντιμικροβιακή δράση, εξουδετερώνει τα μικρόβια, καταπολεμά την κακοσμία και απομακρύνει την υγρασία.

Ρυθμιζόμενος νάρθηκας ισχίου 'POHO'

Συνδυαστική κατασκευή από οσφυϊκή ζώνη, κοιλότητα μηρού, πολυκεντρικό μεταλλικό μηχανισμό. Ζώνη οσφύος με εξωτερική επένδυση από δέρμα. Εσωτερική επένδυση από ύφασμα, που εφαρμόζει με κορδόνια. Κατασκευή κοιλότητας μηρού από ευπροσάρμοστο υλικό. Διαθέτει ιμάντα στήριξης.

12