ΑΥΧΕΝΑΣ

Πλήρες Σύστημα Αυχενικής 'Ελξης 'TO DOOR'

Ο μηχανισμός αποτελείται από επινικελωμένο αλουμίνιο έλξης με ενσωματωμένες πλαστικές τροχαλίες. Υφασμάτινη υποσιαγώνια θήκη κοινού μεγέθους. Μεταλλική αψίδα 34 εκ. από επινικελωμένο αλουμίνιο. Σκοινί και πλαστικός γάντζος. Νάιλον θήκη νερού 9 kgr. κοινού μεγέθους.

Μεταλλικός Ραχεο-Αυχενικός Νάρθηκας 'SOMI'

Κατασκευή από ελαφρύ κράμμα μετάλλου και πολυαιθυλένιο, υψηλής ποιότητας και αντοχής με αφρώδη επένδυση. Τηλεσκοπικοί μηχανισμοί ρύθμισης του ύψους. Η πλάκα υποστήριξης της γνάθου είναι ρυθμιζόμενη. Στην ενδιάμεση φάση αποθεραπείας η πλάκα της γνάθου μπορεί να αποσπασθεί με αποτέλεσμα ο ασθενής να παραμένει λειτουργικότερος. One size.

Πλαστικός Ραχεο-Αυχενικός Νάρθηκας 'MINERVA'

Πολύ ελαφρού βάρους 400 γραμμ. Χωρίς μεταλλικά τμήματα, Κατασκευή από 'PLASTAZOTE' με ενίσχυση 'kydex' υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ευρεία τραχειακή οπή.Ευρεία στήριξη της γνάθου και του ινιακού οστού. Συμβατό με την μαγνητική τομογραφία (MRI). Κλείσιμο στην αυχενική και θωρακική μοίρα με αυτοκόλλητο.

Ραχεο-Στερνικός Νάρθηκας 'STABILIZER'

Κατασκευή από σκληρό πλαστικό υλικό PVC. Επένδυση από αφρώδες υλικό 'PLASTAZOTE' υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ασφαλής σύνδεση με πλαστικά κουμπιά. Εφαρμόζουν αυτοκόλλητοι ιμάντες που μπορούν να κοπούν. Συμβατό με την ακτινολογική εξέταση (X-RAY), την αξονική (CT) και την μαγνητική τομογραφία (MRI). μπορεί να πλυθεί.

Αυχενικό Κολλάρο με Τραχειακή Οπή Παιδιατρικό 'PHILADELPHIA'

Αποτελείται από δύο εργονομικές βαλβίδες διαμορφώσιμες. Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό, μη τοξικό 'PLASTAZOTE' υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εφαρμόζουν αυτοκόλλητα. Συμβατό με την ακτινολογική εξέταση (X-RAY), την αξονική (CT) και την μαγνητική τομογραφία (MRI). Διαθέτει ευρεία τραχειακή οπή. Εξασφαλίζει άκαμπτη στήριξη και συμμετρική εφαρμογή. Ηλικίας 4-9 ετών. One size