ΚΟΡΜΟΣ

Νάρθηκας κορμού οστεοπόρωσης 'SPINAL PLUS'

Κατασκευή από πολλαπλά φύλλα κράμματος αλουμινίου με οπίσθια ανατομική σχεδίαση. Πολύ ελαφρού βάρους, έως 500 γραμ. Τα τμήματα του νάρθηκα διαθέτουν προσθαφαιρούμενες υφασμάτινες επενδύσεις οι οποίες μπορούν να πλυθούν. Εφαρμόζεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από τον ίδιο τον ασθενή. Ο νάρθηκας είναι ακτινοδιαπερατός. Δεν εμποδίζει την αναπνευστική ικανότητα του ασθενούς. Επιτρέπει την καθιστή θέση και τον ασθενή λειτουργικό.

Υφασμάτινος νάρθηκας οστεοπόρωσης με αεροθαλάμους 'OSTEOMED'

Κατασκευή από ελαστικό ύφασμα MICROFIBRE. Δεν διαθέτει μεταλλικά, σκληρά, άκαμπτα υλικά. Διαθέτει ελαστική ζώνη οσφύος με αυτοκόλλητο. Διαθέτει εσωτερικά θήκες για την εισαγωγή συστημάτων αεροκυψελών στην θωρακική και την οσφυϊκή μοίρα. Τα συστήματα αεροκυψελών τοποθετούνται με πλαστικό οδηγό και περιέχουν αέρα έως το 75% της συνολικής τους χωρητικότητας.

Νάρθηκας οσφύος χωρίς ύφασμα 'COMFORT CHAIR BACK'

Ελαφρού βάρους. Κατασκευή από KYDEX θερμοδιαμορφώσιμο. Πρόσθιο κλείσιμο με αυτοκόλλητο (VELCRO). Δυνατότητα προσθήκης θερμοφόρων. Επιτρέπει την ημικαθιστή καθώς και καθιστή θέση. Δεν διαθέτει επιπλέον ύφασμα.

Νάρθηκας Οσφύος με ύφασμα 'CHAIR BACK'

Ελαφρού βάρους. Κατασκευή από KYDEX θερμοδιαμορφώσιμο. Εσωτερική επικάλυψη από μαλακό διπλό ύφασμα. Πρόσθιο κλείσιμο με αυτοκόλλητο (VELCRO). Επιτρέπει την ημικαθιστή καθώς και καθιστή θέση.

Ελαστική ζώνη οσφύος με σύστημα σταθεροποίησης 'CYBERTECH' και οπίσθιο εργονομικό πλαστικό τμήμα 'ERGO PANEL'

Κατασκευή από ελαστικό ύφασμα και ίνες POLYESTER υψηλής ποιότητας και αντοχής. Διαθέτει οπίσθιο εργονομικό ανατομικό πλαστικό τμήμα ERGO PANEL το οποίο προσφέρει δυναμική σταθεροποίηση. Διαθέτει μηχανισμό CYBERTECH ο οποίος προσφέρει βαθμιαίο έλεγχο της σταθεροποίησης στην κοιλιακή χώρα (ενδοκοιλιακή πίεση). Δεν διαθέτει μπανέλες, ούτε επιπλέον ιμάντες. Πρόσθιο κλείσιμο με αυτοκόλλητο.