Όροι χρήσης / Προστασία προσωπικών δεδομένων

Όροι χρήσης

H IASI Group είναι μια ανώνυμη εταιρεία, εγγεγραμμένη στην Ελλάδα με αριθμό μητρώου ?????? και ΑΦΜ: ????????.

Οι διευθύνσεις μας είναι:
α) Τιθώνου 7-9-11, 11854, Κ. Πετράλωνα, Αττική, Ελλάδα (Φυσικοθεραπευτήριο)
β) Ηούς 87, 11853, Κ. Πετράλωνα, Αττική, Ελλάδα (Κατάστημα ορθοπεδικών ειδών)

Οι όροι και οι προϋποθέσεις των συναλλαγών ισχύουν όπως φαίνονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Κάθε μεταβολή ισχύει από την στιγμή που ανακοινώνεται.

Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι σε Ευρώ. Η ισχύουσα τιμή πώλησης των προϊόντων είναι αυτή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων κυμαίνεται μεταξύ τριών (3) έως επτά (7) εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση καθυστέρησης από τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης, ο χρήστης θα ενημερώνεται για τον χρόνο παράδοσης και θα επιλέγει αν θέλει να συνεχίσει την διαδικασία της αγοράς.

Μετά την παραγγελία, ο χρήστης θα λάβει ένα email αναγνωρίζοντας τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα δεν είναι μια αποδοχή της παραγγελίας σας, μόνο μια επιβεβαίωση ότι το έχουμε λάβει.

Εκτός αν ακυρώσετε την παραγγελία σας, την αποδοχή της παραγγελίας σας και την ολοκλήρωση της σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και την IASI Group θα ολοκληρωθεί με την αποστολή στο email σας της επιβεβαίωσης των εμπορεύματα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την παραγγελία σας σε περίπτωση που το προϊόν έχει εξαντληθεί ή δεν ικανοποιεί τον έλεγχο της ποιότητας μας και έχει αποσυρθεί.

Προστασία προσωπικών δεδομένων


Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες, προστατεύονται από τη νομοθεσία περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. H περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) πραγματοποιείται χωρίς να ζητηθεί κάποια προσωπική πληροφορία. Τα προσωπικά στοιχεία αποθηκεύονται στο διακομιστή μας, πλήρως κρυπτογραφημένα και χρησιμοποιούνται μόνο σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε αγορά προϊόντος, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση παραστατικών, καθώς και πληροφορίες για την τόποθεσία αποστολής και παραλαβής των προϊόντων.

Τονίζουμε ότι τα στοιχεία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρεία μας και για λόγους ενημέρωσης των χρηστών μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και ΔΕΝ πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν ή να διαγράψουν οποιαδήποτε πληροφορία τους, ανά πάσα στιγμή, συνδεθούν στο λογαριασμό τους.

Οι πληροφορίες που παρέχετε κατά την εγγραφή σας, θα πρέπει να είναι αληθείς και ακριβείς. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής των πληροφοριών της εγγραφής σας, είτε χρήσης του λογαριασμού σας από μη εξουσιοδοτημένο άτομο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως.

Όλες οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω e-banking, γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, για να διασφαλιστεί η μη διαρροή των προσωπικών δεδομένων σας.