ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ

Πλαστικός νευρολογικός νάρθηκας Άκρας Χειρός

Κατασκευή από KYDEX θερμοδιαμορφώσιμο. Εσωτερική επένδυση από αντιαλλεργικό PLASTAZOTE. Τρεις ιμάντες στερέωσης που εφαρμόζουν αυτοκόλλητα. Η διαμόρφωση γίνεται με βύθιση σε νερό 70 βαθμών κελσίου για ένα λεπτό ή με στεγνωτήρα. Κρυώνει 3-4 λεπτά. Αποφυγή των δυσάρεστων συνεπειών της πτώσης άκρας χειρός σε νευρολογικές παθήσεις.

Νάρθηκας Άκρας Χειρός με σύστημα κενού αέρος 'VACOHAND'

Κατασκευή από σκληρό πλαστικό υλικό σε μορφή πλέγματος. Εξωτερικοί αυτοκόλλητοι ιμάντες με πλαστικά κλείστρα. Υφασμάτινες επενδύσεις αντιαλλεργικές, αεριζόμενες, αντιεφιδρωτικές, μη τοξικές. Μπορούν να πλυθούν. Σύστημα προσθαφαίρεσης κενού αέρος VACUUM που λειτουργεί με ειδική αντλία PUMP, παρέχει αυξημένη σταθεροποίηση, βαθμιαία συμπίεση με αποτέλεσμα να προάγει την αποθεραπεία.

Δερμάτινος νάρθηκας Καρπού-Αντιβραχίου μήκους 25εκ 'DELUXE WRIST 25'

Κατασκευή από διάτρητο δέρμα βινυλίου υψηλής ποιότητας και αντοχής. Αεροφόροι οδοί. Εσωτερική επένδυση από FOAM. Θήκες για την εισαγωγή διαμορφώσιμων μπανέλων αλουμινίου μήκους 25 εκ. Τέσσερις ραχιαίοι ιμάντες με αυτοκόλλητο κλείσιμο. Σταθεροποιεί τον καρπό περιορίζοντας την κάμψη.

Ελαστικός νάρθηκας Καρπού αεριζόμενος μήκους 20εκ 'POLFIT WRIST 19'

Κατασκευή από πολυεστέρα και ελαστίνη με ειδική πλέξη τριών στρωμάτων (3-D) με αεριζόμενη δομή. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά, αντιεφιδρωτικά, αεριζόμενα. Ανθεκτικό με αντιβακτηριακή δράση που καταπολεμά την κακοσμία. Παλαμιαία θήκη για την εισαγωγή διαμορφώσιμης μπανέλας αλουμινίου μήκους 20 εκ.

Ελαστικός νάρθηκας Καρπού μήκους 20εκ 'FORMFIT WRIST 20'

Κατασκευή από ελαστικό ύφασμα υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εσωτερική επένδυση τύπου FORMFIT από αφρώδες LYCRA μαλακών πόρων με αντιαλλεργική, μη τοξική, αντιεφιδρωτική, αεριζόμενη δράση. Τρεις αυτοκόλλητοι ιμάντες στερέωσης με πλαστικούς μηχανισμούς. Παλαμιαία δερμάτινη θήκη για την εισαγωγή διαμορφώσιμής μπανέλας αλουμινίου μήκους 20 εκ.